Mlada pevačica i odnedavno preduzetnica Anastasija Ražnatović pred publikom sumirala je godinu za nama koja joj je donela mnogo uspeha na profesionalnom planu, nove životne korake, ali i porodičnu sreću.

- Bila mi je super 2021. godina, kad sve sagledam, kada se izopštim, pa gledam stvari "odozgo". Sa partnerom sam napravila taj veći korak, uselili smo se zajedno... Uzeli smo stan koji je savršen, kakav sam oduvek želela da imam. Snimila sam dve super pesme koje su odlično prošle, zbog čega sam prezadovoljna. Putovala sam, provodila vreme sa voljenim ljudima. Celokupno, bilo mi je baš dobro ove godine - rekla je Anastasija, i priznala da li se nešto drastično promenilo otkako je počela da živi sa dugogodišnjim partnerom Đorđem Kuljićem.

- Ništa se nije promenilo, pošto smo konstantno zajedno, otkad se zvanično nismo uselili. Ja sam konstantno bila kod njega u Novom Sadu, on je stalno dolazio u Beograd. Ustvari, letos smo počeli da živimo zajedno, iznajmili smo stan pre nego što je naš bio gotov. Letos smo više u Beogradu bili, pa smo odlučili da iznajmimo stan, jer dosta nam je ljudi bilo u kući, pa da ne pravimo gužvu, a i da budemo sami.

Neretko je pitaju hoće li uskoro izgovoriti "sudbonosno da" izabraniku, ali mladoj pevačici ovo nije omiljena tema.

- Ne znam. Više puta sam rekla da nam je lepo ovako kako nam je sada, uopšte ne žurimo ni sa čim. Imam 23 godine, stvarno nigde ne žurim, nije mi poslednji voz, kako bi žene rekle (smeh). Lepo nam je stvarno sada ovako. Naravno, ako dođe do toga, biće lepo, biće super, ali nemamo potrebu da žurimo sa tim stvarima.


S obzirom na to da su praznici često obeležni i darivanjima i porodičnim okupljanjima, Ražnatovićeva ističe kako to izgleda u njihovom domu.

- Nemamo mi taj ritual da obeležavamo Novu godinu poklonima. Kada mi dođe da nekome nešto poklonim, to uvek uradim iz srca, ne mora da bude specijalni povod. Ni ja ni Đole ne slavimo te neke stvari, godišnjice i to. Uopšte nismo u tom fazonu, ne pridajemo toliko značaja tome. Više uživamo svakodnevno, nego taj jedan dan jer bi to tako trebalo, jer to tako društvo nalaže. Ne obraćamo pažnju na te stvari. A što se mame tiče, stalno jedna drugoj svašta poklanjamo. Kada sam negde preko li ona, jedna drugoj uvek nešto donesemo.

NJeno odrastanje bilo je bezbrižno i puno pažnje od strane mame Svetlane Cece Ražnatović, stoga govori kako su izgledali novogodišnji pokloni kada je bila devojčica.

- Ona uživa u davanju drugima, da nekome priušti nešto lepo, kupi poklon... VIše uživa kada daje, nego kada prima poklone. Kad god je ranije nastupala preko, a mi nismo mogli sa njom zbog škole, uvek nam je donosila igračke i sve te stvari koje decu interesuju. Telefone smo kasno počeli da koristimo, nije tada ni društvenih mreža bilo, kad smo mi bili klinci. Uglavnom nam je kupovala igračke, imamo ih more! I tetkina deca kada su došla na svet, svi su se igrali s tim igračkama, evo sad će i Željko. To ostaje i prenosi se godinama, s generacije na generaciju (smeh).

Anastasija je ostala bez oca kada je bila veoma mala, te ističe u kojim trenucima joj je najviše neostajao.

- Ne sećam se da mi je to bilo baš na pameti, jer ta praznična euforija zamaskira malo tu bol, tu setu. Mama i tetka su se trudile da nam to nadomeste koliko je u njihovoj moći i u tome su i uspele. Novogodišnji praznici su mi baš ostali u lepom sećanju, nijednu ružno osećanje nikada nisam osetila, uvek je bilo prelepo.

(Pink.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".