Певачица Милица Павловић све важне датуме проводи уз своју баку Раду са којом је одрасла и која је заслужна за све оно што је у животу постигла. Нарочито су постале блиске откако их је дека напустио протекле године.

Пред новогодишњи наступ  на Тргу краља Милана у Нишу дан је провела са породицом и баком, а оне су након празничног ручка направиле сет фотографија испред једног престоничног ресторана, а емотивна поруке многе је дирнула.

- Мили моји, понекад желимо све од живота, а кад погледамо иза и испред себе мало нам треба. А то мало зна бити и нешто највеће ако умете. Волите се, пуцајте од страсти, чувајте породицу, пријатеље, сараднике, негујте свој посао,и зазивајте себе, научите да кажете не, признајте када погрешите, много лепих путовања вам желим, добрих коктела, минијатурних бикинија, идите на редовне контроле лекару, дозволите себи право на грешку, здравље да вас служи и фокус ка свакој замисли и визији коју имате, јер како сам вам рекла на самом почетку  каријере  - “Вера у себе је права тајна успеха” - написала је певачица поред фотографија.

Миличина бака била је посебно срећна када је певачица добила главну улогу у серији "Певачица", а читаву прву сезону помно је пратила, а потом и похвалила своју мезимицу.

Павловићева не крије да је породица одувек веровала у њен успех и успешну музичку каријеру, те јој Рада даје најдрагоценије савете којима се неретко води кроз живот.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".