Pevačica Milica Pavlović sve važne datume provodi uz svoju baku Radu sa kojom je odrasla i koja je zaslužna za sve ono što je u životu postigla. Naročito su postale bliske otkako ih je deka napustio protekle godine.

Pred novogodišnji nastup  na Trgu kralja Milana u Nišu dan je provela sa porodicom i bakom, a one su nakon prazničnog ručka napravile set fotografija ispred jednog prestoničnog restorana, a emotivna poruke mnoge je dirnula.

- Mili moji, ponekad želimo sve od života, a kad pogledamo iza i ispred sebe malo nam treba. A to malo zna biti i nešto najveće ako umete. Volite se, pucajte od strasti, čuvajte porodicu, prijatelje, saradnike, negujte svoj posao,i zazivajte sebe, naučite da kažete ne, priznajte kada pogrešite, mnogo lepih putovanja vam želim, dobrih koktela, minijaturnih bikinija, idite na redovne kontrole lekaru, dozvolite sebi pravo na grešku, zdravlje da vas služi i fokus ka svakoj zamisli i viziji koju imate, jer kako sam vam rekla na samom početku  karijere  - “Vera u sebe je prava tajna uspeha” - napisala je pevačica pored fotografija.

Miličina baka bila je posebno srećna kada je pevačica dobila glavnu ulogu u seriji "Pevačica", a čitavu prvu sezonu pomno je pratila, a potom i pohvalila svoju mezimicu.

Pavlovićeva ne krije da je porodica oduvek verovala u njen uspeh i uspešnu muzičku karijeru, te joj Rada daje najdragocenije savete kojima se neretko vodi kroz život.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".