- Драго ми је што их све видим - рекао је Фран. - Је л' си очекивао да ћеш видети Елену? Ниси изричит по пиричи која се напољу зна? - Она то не крије, је л' сте у вези? - питао је Милан Милошевић. - Не бих о томе... - рекао је Пујас.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Фран, напољу се све зна, ја сам рекао - открио је Ђедовић.

- Елена и ја смо имали другачији договор, зна колико ми је било битно да останем и да зарадим новац. Нисам знао како ће да се спомиње, да би је неко вређао. Имали смо договор да могу да се спрдам са цурама, да бих остао што дуже, али не радим то откако сам добио честитику за рођендан, али бих се свакако држао договора до краја - причао је Фран.

- Једва чекам да изађем из ове сезоне, почео сам да поправљам ствари кад сам изашао из четворке и једва чекам да их видим.

- Кад је Фран ушао, ја сам знао договор између њега и Елене. Није ми се свидело да се то крије и та њихова идеја. Ја сам му рекао да ради шта мисли да је најбоље, она је фино дете и добра девојка, никад ништа ружно нисам чуо о тој девојци, нити је она правила сра*а, фино је и пристојно дете. Ја сам знао и кад су се дописивали и кад ми је рекао да ће ући у везу, али да ће да крију да се не би помињало, било ми је врло ружно и зна да се мени ствари нису свиделе. Драго ми је да је она послала честитку јер он цркава због свега тога. Неће рећи да му се то не свиђа, али ће патити због свега тога - рекао је Марко Ђедовић.

Детаљније погледајте у видеу: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".