Да однос Милице и Банета није идеалан, јавност је први пут сазнала још 2017. године када се прочуло да је певач напустио породични дом у којем је живео са супругом и децом.

Комшије првог победника "Звезда Гранда" тада су испричале да се Бане у лето 2017. одселио из стана у којем су свили породично гнездо.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Знам Банета, знам му и жену, али њу бих препознала само уз њега. Додуше, искрена да будем, поодавно их заједно нисам видела. Он је фин, културан, онако баш и превише фин, а знате да кажу да су такви најгори - рекла је тада једна комшиница, док је друга додала:

- Отишао је летос од жене, тако кажу, а ми га нисмо видели. Њу исто, ал’ кажу да је она ту остала са децом.

Бане Мојићевић дуго је избегавао да прича о разводу, а онда је почетком ове године отворио душу и признао да му је крах брака тешко пао, али да за његову фамилију то није било изненађење.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- У почетку ми је било јако тешко и стресно, али је важно да је све то иза мене. Прошло је довољно времена. Сада сам одлично - рекао је почетком 2021. Бане, а на питање како је породица реаговала када им је саопштио да је његовом браку дошао крај одговорио је:

- Знали су да наш однос већ дуго не функционише добро, па нису били изненађени дешавањима.

Фото: Н.Фифић

 

 

Како је тада истакао, са бившом супругом Милицом у контакту је због деце, која су прихватила чињеницу да њихови родитељи више нису у браку, те да воде одвојене животе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".