- Каква је за Вас била 2021. година, "Мики, Милане" ју је обележила?


- Ви сте рекли, нећу ја да причам. Публика и ви као новинари све сте рекли, а ја сам само то одрадила да буде добра песма, а после да ли ће је слушати... Испоставило се да сте је слушали, толики милионски прегледи. Поносна сам и на вас што сте прихватили ту песму. Песма је била хит и 2009. године када се родила. Тада су се родила ова деца која је сад слушају. То су деца од 12 година, а замислите децу од 18 месеци. Један колега ми је сликао и показао сина, он пева и умире за том песмо. Дете од 18 месеци. Зато ми је јако драго, што су је прихватили сви, нарочито та деца са ТикТока. А Верка је само певала - испричала је Вера. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Телеграф.рс ТВ

 

Да ли постоји нешто што бисте другачије урадили у својој каријери?

- Ух... Нема ништа, ја бих исто све. Овако како сам радила од почетка. Да сам ишла одједном на "кров", не би Вера Матовић толико трајала. Мора да се крене са једном дистанцом, са песмама које су се тада певале, а и сада се певају. Сви хоће нешто на брзину да ударе у плафон, а тако се падне. Кућу кад правиш, мораш да направиш добар темељ, добре зидове, па тек онда кров. Тако сам ја радила. Тиха вода брег рони. Дуги низ година сам ја у овом народњачком (свету ) - истакла је певачица.

Да ли постоји нешто за чим жалите? БИло је лепих ствари са публиком, али да ли можда жалите што више времена нисте проводили са најмилијима, ове празнике?

- То је то. Ове две године уназад сам се бар дружила доста са породицом, али ми је недостајала публика. Кад научиш на нешто дуги низ година, па те онда пресече, некако не можеш да се навикнеш. Али треба ићи даље, не само седети у кући. Како би рекао Екрем, кућа посао, посао кућа. Наравно, недостајала ми је публика, изласци, нарочито кад смо били затворени. Али живот је такав, нисмо ми једини. цео свет... Ја се не жалим, никад се нисам пожалила, само сам се плашила и водила рачуна да не добијемо то зло. Веровала сам у вакцину, сви смо се вакцинисали, препоручујем свима. Ипак се ми певачи дружимо и са публиком, још да нисмо вакцинисани, то би било зло по нас. Али има и колега који се нису вакцинисали, нажалост, напустили су нас - рекла је Вера.

Фото: ТВ Гранд принтскрин

 

Кад ставите на вагу, било је суза и смеха ове године. Кад Вам је било најтеже, када сте највише плакали, а кад највише смејали?

- Нисам уопште плакала, ја сам особа која не плаче, која води рачуна о свему. Не приуштим себи тај бол, нисам имала разлог за плач. Хвала Богу, сви су ми у фамилији здрави. Али јесам доста плакала за колегама. То ми је жао, али живот је такав. Нисмо могли против тога.

Са којом жељом улазите у 2022. годину?

- Само здравље и ништа више. Све ћемо друго да решавамо, ми смо ти сналажљиви људи, који знају да се снађу и кад нема и кад има и кад превише има. Људи смо који можемо да приуштимо себи нешто најлепше, сналажљиви смо као нека мачка која се дочека на ноге. Неко тугује, неко не, неко је песимиста, али ја сам велики оптимиста. Једна лепа честитка која каже - у поноћ године Нове, покрај вас бити нећу, али знајте да сам прва која вам жели срећу. Љубав, срећу, здравље и пуно лепих снова, нека вам донесе година Нову. Срећну Нову 2022. годину жели вам ваша Вера Матовић! - закључила је певачица.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".