Јована је истакла да ће у новогодишњој ноћи замислити жељу да пронађе партнера који ће је пратити.

- Моја приватна жеља јесте да сретнем некако ко може да ме воли онако како ја сматрам да треба и ко може да трчи раме уз раме са Јованом Јеремић. Ако будем имала среће, неког ко може и два, три корака испред мене да трчи - рекла је водитељка.

Јована не размишља о исхрани, већ долази на спремне оброке код брата и снаје.

Фото: Јутјуб принтскрин/Премијера

 

- Не кувам, не наручујем, дођем на готово. Снаја ће сад направити, с обзиром на то да сам фреш разведена и да сам слободна. Живим са братом тренутно, они ми помажу око свега и око детета. Сад сам девојка, могу да идем где ја хоћу, да радим шта ја хоћу, да се селим у туђе станове ако ја хоћу, да славим Нову годину с ким ја хоћу. Дакле, све опције су отворене и уживам у овом моменту, јако дуго нисам била сама - објаснила је Јована за "Премијеру" и истакла колико јој је важна Нова година.

- Ја нисам онај тип да кажем да ми није важна Нова година. Јесте ми важна Нова година и рођендан. Рођендан је на првом месту. Ко заборави да ми честита рођендан, боље сам да се исели из Србије, мислим да му је то паметније. Волим да ме неко испоштује, волим да се сети да ми је рођендан и да ме изненади новим поклоном. Нисам лажно скромна и нећу да глумим на телевизији, то је одраз једног поштовања.

Фото: Јутјуб принтскрин/Премијера

 

Јована је открила када је плакала и 2021. години, а када се смејала.

- Плакала сам сад пред крај године када сам, знаш, кад сам остала у једном моменту сама с дететом, она је имала температуру... Знаш кад си на неки начин самохрана мајка и детету није добро и кад има температуру, буде ти тешко к се осећаш самом - рекла је Јеремићева кроз сузе и наставила:

- Тад сам плакала јер сам схватила колико сам ја њој важна у животу, колико ја себе морам да чувам због ње. И колико морам да будем јака, колико сам ја јака жена која са 30 година одлучила да прекине један однос који стварно није имао проблема, једноставно ја више себе ту нисам видела. Сматрам да сам донела исправну одлуку и да ће моја храброст бити награђена у наредној години, али било ми је тешко тад - закључила је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".