- Сви људи који су навикли да раде и путују, то је један ваш стил и начин живота. Ја не могу да издржим више од седам дана на једном месту, ја бих недељу дана овде, па онда тамо. И да, јесам се уморила од одмора. У кући немам шта да радим, чак сам и са четкицама фарбала, нисам знала шта ћу са собом. Променила сам и начин исхране.

Фото: Петар Милошевић

 

Брена и њен супруг Слободан Боба Живојиновић недавно су прославили три деценије брака, а 30. годишњицу обележили су на путовању.

- Било нам је фантастично, били смо на Пукету, на једној детоксикацији, јели смо поврће за сваки оброк. Отишли смо на једно острво Рача, тамо смо провели четири дана, где је била једна емотивна, слатка прослава. Имали смо један мали свечани шатор. Добили смо шампањац, вечеру, цвеће. Прославити 30 година није мала цифра. Ја никада нисам имала проблема у браку. Ја сам у то ушла веома зрела, удала сам се са 31, са 32 сам родила дете. Морам да одам почаст свим девојкама, женама на Балкану, јер ми жене морамо да будемо 10 пута толерантније него што би то било у Европи. Бобан и ја смо два веома добра пријатеља, сарадника, супружника. Наши проблеми су били у вези са распадом Југославије и Стефановом отмицом. Он има много разумевања за моју професију, пројекте и идеје, он је увек био алфа и омега и човек који ми је увек организовао посао. Ја сам била особа која се експонирала и сликала, а он је био организатор свега.

Бренин и Бобин старији син Стефан се у потпуности повукао у илегалу, а певачица каже да за то и те како има добар разлог.

- Стефан је срећан и задовољан, ја као родитељ сам много срећна што је пронашао себе у нечему другом и он ће се тиме представити јавности наредне године, али битно је да ради са ониме што воли - каже она, те се осврнула на гласине да са наследником није у добрим односима:

- Ми смо са нашом децом у фантастичним односима, у то немојте сумњати. Постоје чланови наше породице који се експонирају, то смо Александра и ја, а остали то не воле. Стефан долази, виђамо се, припрема један нови посао.

Као један од најдражих и најемотивнијих тренутака који јој је обележио ову годину јесте сусрет са сестром Факетом Стојановић:

- Моја сестра је отишла у пензију, а ја сам јој обећала да ћемо заједно путовати. То ми је био један од најемотивнијих тренутака у претходном периоду. Нас две смо остале жељне једна друге, никако то не можемо да надокнадимо, тако да се надам да ће она што чешће долазити код нас, а ја кад год могу, ја ћу путовати код ње.

Фото: Игор Маринковић

 

Емотивни статус њеног другог сина Виктора Живојиновића интригира јавност. Донедавно је био у дугој вези са Сандром Миљаковић, а онда се писало да су њих двоје раскинули и да је млади Живојиновић упловио у везу са Леном Чолак

- Наши момци су се едуковали и васпитавали до једног тренутка, после тога ви губите конце, и кад ви мислите да можете да управљате децом, нико ни са ким не може да управља. Деца се рађају са формираним карактером и ставом. Он има своје изборе у које се ми не мешамо, а ја мислим да он сам зна са којом девојком треба, а са којом не треба да нас упознаје - каже певачица, а на питање да ли је још увек у вези са лепом плавушом она нам није дала прецизан одговор.

- Јао не знам - рекла је Брена кратко.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".