Готово десет година заједно са супругом Николајем успешно управља истоименим брендом, лансираним 2012. у Силвер Лејку. Успех у модерном свету брзу су остварили, а уследило је отварање продајних места у целом свету.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

С обзиром на скорашњу прославу децетогодишњице од оснивања бренда, Анине је за "Вогуе" открила неколико модних тајних и поделила по неки савет.

Анине у својој колекцији обједињује модне комаде намењене запосленим женама и мајкама које дан воде у покрету и бројним обавезама. Линије су врло елегантне, али не превише компликоване, а одећа пружа невероватну удобност и слободу кретања.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

- Када сам покренула свој модни бренд жеља ми је била да појединоставим моду. Често модерне куће стварају комаде које су превише компликоване, превише усклађене са трендовима који одлично изгледају на писти али у стварном животу су неносиви. Мој бренд представља лако носиву одећу, врло прилагодљиву и са безвременским дизајном - изјавила је Анине за "Вогуе".

Анине је бренд покренула заједно са супругом Николаијем, а од почетних веб продавница, врло брзо су дошле до отварања физичких продавница.

- Мало по мало, све је више људи тражило да дође у нашу гаражу да испроба одећу, али тада смо могли да приуштимо да запослимо једну особу док сада имамо продавнице широм света од Париза, Њујорка, Сиднеја па до Лондона - каже Анине и додаје како је посебно била поносна на отворене продавнице у Паризу која је уједно и престоница моде - изјавила је креаторка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Анине у својим креацијама комбинују различите елементе, а велика инспирација јој ј пружила своју баку. 

- Кад сам била девојчица посматрала сам бакин ормар. Била је јако шик. Она је била из Бразила, али је живела у Данској. Волела сам њен накит и одећу. Обожавала је дезене и боје, а највише се облачила за себе. Мени је јако инспирисала - каже Анине.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Дизајнерка каже како за добар стил не треба пуно, а модни комад у којем се увек исплати уложити је добар сако јер је носив готово са свиме - преко дана са фармерицама и патикама, увече кожним панталонама, штиклама и лепом торбицом.

Према речима Анине пет комада које се увек исплати имати у ормару су:

  • Сако
  • Бела мајица
  • Фрамерице у којима се јако добро осећате
  • Предимензионирана "мушка" мајица
  • Пар папуча носиве у дневним и вечерњим комбинацијама
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Анине је такође открила разлике у стилу између Американки, Францускиња и Данкиња.

- Францускиње су јако елегантне, имају безвременски стил који не изгледа као да захтева пуно труда. Свиђа ми се како се облаче. Американке, посебно оне из Лос Анђелеса, више су у рок и кул стилу. Негују дечачки стил. Дански стил је веома једноставан, док у Лос Анђелесу влада рокенрол. Волим амерички стил, тај винтиџ дух инспирисан локалном музичком сценом и снимљеним филмовима. Волим да комбинујем два елемента: безвременско, с више рок стила - каже Анине.

(Стил)