Наиме, стихови песме "Сиктер" промењени су у празнично издање, а ова верзија песме постала је вирална, те је стигла и до ушију чланице жирија овог такмичења Марије Шерифовић која је судећи по објави на Инстаграму згрожена новом верзијом песме.

Фото: Инстаграм принтскрин/серифовиц

 

- Потпуно ми је јасно да није мој циркус и да нису моји мајмуни, али јаче је од мене да ово не прокоментаришем. Је л могуће да је неко употребио своје време труд, интелигенцију и дао малолетној особици да пева: "Ево сијам као божићна јелка, спремна да попијем литру џека(висикија), Божић, Божић бај, бај"?! Да ли сте ви нормални и срам вас било.

Ова верзија текста шокирала је регион, а гласи овако и потпуно је другачија од оригинала:

Свако би да има пуно поклона под боровима, ти би само жене, а ја чашу дигла, не стајеш у облацима дима. Ево сијам као божићна јелка, спремна да попијем литру Џека, да ти будем као поклон празан, овај Божић бићу твоја казна. Друге ти се нуде, падају ко звијезде падалице луде, мене није брига, овај Божић проведи сам са њима, Божић, Божић - бај, бај - ниси моја тема. Божић, Божић - нај, нај чак и када нисам трезна - гласе стихови због којих је Шерифовићева ово оштро осудила.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".