- Почео сам да радим са 13 година и то захваљујем својој мајци, што ме је осамосталила и врло рано сам, са 16 година, почео да живим сам. Први посао ми је био у пекари, после сам радио у „Зори", то је творница чоколаде. У шест ујутро су ме чекали џакови од 50 кила, нема, не сме се закаснити ни секунде! Па сам цепао карте на аутобуској, па прао шофершајбне и никад нисам стао радити. Ја сам то тако хтео. Мени ја тата рано умро, 12 и по година сам имао, али нисам био мученик, да ме сад ту неко сажаљева и само да ти кажем - ја сам самом себи зарадио први „левис 501" и „старке". Од прве плате сам купио даску за пеглање баки Марији, маминој мајци, купио себи „левиске" и онај сат железнички, то је тад било - вау! - испричао је Маца једном приликом за "Курир".

Фото: Игор Маринковић

 

Водитељ и глумац из претходних веза има два сина, а сада је у браку са супругом Јованом, са којом прижељкује заједничко дете. Јована је, нажалост, пре неколико година имала спонтани побачај.

- Имам сина Лава, он је '95. годиште, а млађи је 2004. То је девет година разлике. Фјодор Симеон се зове млађи. Имам два дивна сина, два поноса, један је пубертетлија, сад тренутно мисли да је најпаметнији на свету... Али, нема везе, он је једно дивно фино васпитано дете и овај други млађи исто. И имао сам са Јованом тај немио догађај, тај побачај... Тројке су биле, и богу се молим... То је било пре две и по године. Мислим да је Јована баш заслужила, видим је каква је са мојом децом, мора је Бог почаститити дететом, јер била би сјајна мајка. И ја бих иначе волео. Кад ме неко пита шта бих, ја бих волео фудбалски тим деце негде крај мора у некој хацијенди и да сам оно квартално са фамилијом, па да онда морам неки филм да радим па ме нема три месеца и онда опет са децом. Волим децу, деца и путовања су смисао живота - искрен је био Маца.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".