Саша се једном приликом присетио, и одлучио да исприча када је први пут упознао ову славну певачицу и како је изгледао тренутак када је дошла да потражи помоћ од њега.

- Индиру сам први пут упознао на једној турнеји у Швајцарској, а прву сарадњу остварио са њом 1996. године. Дошла је у продукцију "Зам", онако у патикама, фармерицама и рекла: "Је л' можете ви мени нешто да урадите? Ја пара немам, ако може нешто да се уради, урадите, ако не, лаку ноћ и довиђења". Ја сам рекао да ћу јој урадити албум и да се јави првог септембра - открио је Саша пре неколико година у емисији на Гранд телевизији.

Фото: АТА имагес

 

Индира се полако повлачи из медија, како је једном рекла препушта мало млађима пажњу. 

- Толико ме је било у новинама, по емисијама, давала сам интервјуе... Сад имам озбиљне године. Немам ни повода да се појављујем у медијима, а с друге стране, има толико младих људи који треба да нађу своје место у овом послу и препуштам њима то. Ја сам своје место нашла, хвала Богу. Све што од мене можете чути то је путем песама. А људима који прате мој рад обратим се и преко друштвених мрежа, опет кад имам неки повод - рекла је певачица недавно.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".