Таша је добила стипендију за музички колеџ Беркли, и одлучила да оде у Америку, тачније у Лос Анђелес. О детаљима њеном школовању и до данас се не зна много, осим да има диплому чувеног колеџа из Бостона.

Наташа се тада пријавила у емисију која се у Канади и Америци приказује под називом "Милионер мечмејкер". Агенција одабране кандидате доводи пред камере, а жири бира најбоље за богате клијенте, који због обавеза немају времена да себи сами траже партнера. И Таша се нашла у шоу програму, али ју је трочлана комисија тада исмејала, што због година, што због изгледа.

- Ти си поп певачица и имаш 29 година? - питала ју је жена која води агенцију. Којићева је потврдила, а жена ју је с чуђењем погледала и наставила: - А колико дуго већ имаш 29?

У истом тренутку, други члан жирија поставио питање колико дуго је поп певачица, на шта је Таша одговорила: Од своје осамнаесте године - па је испало да је рекла да од 18. године има 29 година!

- Ако она има 29, ја волим вагину! - додао је на крају мушкарац који је био трећи члан жирија, а из те његове реченице се могло закључити да је геј. Осим што је доживела да јој се подсмевају, Наташа је остала празних руку. Није се дочепала свог милионера, згодног доктора по имену Тео Коусоули. Он је завршио с неком другом, а Наташа је кренула у нове походе. Појављивала се у разним филмовима као епизодиста или статиста.

Како су медији писали, Србију наводно није посетила више од деценију због статуса азиланта у поступку који има у Америци.

- Недавно је учествовала у ријалити програму “Милионер мачмејкер”. То је забавна, духовита емисија, а по Србији у медијима кажу да се моја ћерка продаје за паре - коментарисао је давне 2014. године Кеба.

Он је недавно говорио о томе колико му недостаје ћерка, коју не може да виђа због пандемије корона вируса.

- Док смо снимали спот, био сам сетан. Пролетела ми је кроз главу моја Наташа. Ви знате да је она тамо дуго. Овде је имала успешну, шестогодишњу каријеру и онда је само пресекла и рекла: "Не могу више". У овом послу је много теже женама него мушкарцима. Уопште у каријери. Свашта сам виђао, доживљавао, саветовао. У Америци нисам био три године због ове ситуације. То је јако тешко. Али, захваљујући друштвеним мрежама, можемо да се видимо и чујемо сваки дан. Не бих да објашњавам, нисам од оних родитеља који мисле да дете треба да буде уз скут. Није лако, ја знам како ми је. Много пута сам плакао за њом, нисам тежак на сузама. Многе ствари преточим у песме - испричао је Кеба за "Курир".

Таша тренутно компонује музику за филмове и серије, а променила је и свој физички изглед и постала бринета, али и тело довела до савршенства.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".