Duvaće slab i umeren vetar, u južnim predelima jugozapadni, u planinskim predelima povremeno i jak, u ostalim krajevima severozapadni i zapadni, koji će krajem dana biti u skretanju na zapadni i jugozapadni.

Na visinama do 1.500 metara očekuje se otapanje snežnog pokrivača. Najniža temperatura od -1 na severozapadu, do 8 stepeni na jugoistoku, najviša dnevna od 0 na severu do 10 stepeni na jugoistoku.

Foto: Predrag Mitić

 

 

U Beogradu će biti oblačno, povremeno sa kišom, kasnije po podne očekuje se prestanak padavina. Vetar slab i umeren severozapadni i zapadni, koji će krajem dana biti u skretanju na zapadni i jugozapadni. Temperatura bez većeg koleganja, od 1 do 3 stepeni.

Biometeorološka situacija može nepovoljno uticati na nervno labilne osobe i srčane bolesnike. Malaksalost, smanjenje radne sposobnosti i promenljivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije.

Vozači oprez!

JP "Putevi Srbije" apeluje da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se očekuju ove padavine.

Ekipe putara su na terenu i spremne su da reaguju po potrebi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".