Дуваће слаб и умерен ветар, у јужним пределима југозападни, у планинским пределима повремено и јак, у осталим крајевима северозападни и западни, који ће крајем дана бити у скретању на западни и југозападни.

На висинама до 1.500 метара очекује се отапање снежног покривача. Најнижа температура од -1 на северозападу, до 8 степени на југоистоку, највиша дневна од 0 на северу до 10 степени на југоистоку.

Фото: Предраг Митић

 

 

У Београду ће бити облачно, повремено са кишом, касније по подне очекује се престанак падавина. Ветар слаб и умерен северозападни и западни, који ће крајем дана бити у скретању на западни и југозападни. Температура без већег колегања, од 1 до 3 степени.

Биометеоролошка ситуација може неповолјно утицати на нервно лабилне особе и срчане болеснике. Малаксалост, смањење радне способности и променлјиво расположење су могуће метеоропатске реакције.

Возачи опрез!

ЈП "Путеви Србије" апелује да учесници у саобраћају буду посебно опрезни приликом вожње и да прилагоде брзину кретања условима на путу, јер се очекују ове падавине.

Екипе путара су на терену и спремне су да реагују по потреби.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".