Međutim, malo ko je upoznat sa detaljima o njenom životu pre Željka, koja je, daleko mnogo zanimljivija. I dok se spekuliše da li Jovana i Joksimovićeva ćerka, Mina imaju dobar odnos, medijima je dosta zanimljivije glumac koji je bio opsednut atraktivnom voditeljkom. Naime, jedan od trenutno uspešnijih i traženijih glumaca, Andrija Milošević pre dosta vremena bio je ludo zaljubljen u Jovanu, a kako nije mogao da sakrije svoju opsednutost sa njom, pratio ju je svuda po gradu, pokušavajući da joj se nabaci, mada mu to nije polazilo baš za rukom. 

Foto: ATA images

 

 

Kako su tada pisali mediji, Andrija očaran Jovanom, nije mogao da sakrije koliko je ludo zaljubljen u nju, pa je znao satima i satima da pred prijateljima govori o njoj, ističući njene kvalitete i lepotu, kao i kakvo vitko telo ona ima, pa je opisivao da bi je ljubio i mazio.

Foto: ATA images

 

 

Glumac Andrija je na mnogim premijerama, na kojima se Jovana pojavljivala, pokušavao da joj se udvara, a ne znajući da je ona u tom trenutku započela već romansu sa Željkom Joksimovićem. Nakon što je saznao za to, Andriji se srce slomilo na pola, danima nije mogao da se opasulji, ali je ipak odlučio da stavi tačku na njegova osećanja koja ima prema Jovani, jer je video da će njena romansa sa Željkom definitivno opstati. 

Foto: Petar Milošević

 

 

Andrija je nešto kasnije saznao da Jovana i Željko planiraju venčanje i brak, te je on odlučio da nastavi dalje sa svojim životom

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".