Tim povodom sada se oglasio Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, koji je takođe bio žrtva sajber nasilja. Baka Prase snimio je video i tvrdi da sajber nasilje nije razlog jutjuberkinog samoubistva.

Vojaž u jednoj emisiji je govorio o tome kako se on izborio sa zlostavljanjem koje je trpeo nakon sukoba sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, sa kojim je i Kika ranije bila u sukobu.

Foto: Jutjub printskrin/Baka Prase

 

 

- U tom momentu mene je ceo Balkan zamrzeo, to je veliki pritisak i to ljudi ne mogu da shvate. Stvarno ne želim da pričam o tome kako mi je bilo. Izašao sam iz toga tako što sam imao par dobrih prijatelja i porodicu, konstantno sam razgovarao. Tada sam imao devojku Anđelu, ona mi je bila velika podrška - rekao je Vojaž, pa je dodao da ne misli da je Baka Prase kriv za to što se Kika ubila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

- Svi su upirali prstom u Baku Praseta, on stvarno jeste napravio veliki problem, imao je i dramu s njom, stvarno je naneo ogroman hejt na nju, kao i na mene u tom trenutku. Ali to mnogo je veliki teret za njega kao pojedinca, upirati prstom i reći: "E, zbog tebe se to desilo", jer postoji milion i jedan faktor koji je uticao na to. Baka Prase je odlučio da se oglasi, tako što je snimio video u kom je plakao zbog ove tragedije i objasnio da su on i Kika bili u dobrim odnosima u poslednje vreme, te da su ga njeni prijatelji zvali i rekli mu da ne krivi sebe.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".