Тим поводом сада се огласио Михајло Веруовић, познатији као Војаж, који је такође био жртва сајбер насиља. Бака Прасе снимио је видео и тврди да сајбер насиље није разлог јутјуберкиног самоубиства.

Војаж у једној емисији је говорио о томе како се он изборио са злостављањем које је трпео након сукоба са јутјубером Богданом Илићем, познатијим као Бака Прасе, са којим је и Кика раније била у сукобу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Бака Прасе

 

 

- У том моменту мене је цео Балкан замрзео, то је велики притисак и то људи не могу да схвате. Стварно не желим да причам о томе како ми је било. Изашао сам из тога тако што сам имао пар добрих пријатеља и породицу, константно сам разговарао. Тада сам имао девојку Анђелу, она ми је била велика подршка - рекао је Војаж, па је додао да не мисли да је Бака Прасе крив за то што се Кика убила:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

- Сви су упирали прстом у Баку Прасета, он стварно јесте направио велики проблем, имао је и драму с њом, стварно је нанео огроман хејт на њу, као и на мене у том тренутку. Али то много је велики терет за њега као појединца, упирати прстом и рећи: "Е, због тебе се то десило", јер постоји милион и један фактор који је утицао на то. Бака Прасе је одлучио да се огласи, тако што је снимио видео у ком је плакао због ове трагедије и објаснио да су он и Кика били у добрим односима у последње време, те да су га њени пријатељи звали и рекли му да не криви себе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".