Oni su rešili da odu na odmor u Sokobanju i sa svojom voljenom ćerkicom uživaju u zimskim i prazničnim čarolijama, a po Marininom širokom osmehu primetno je i da im pozitivne i jake energije ne manjka.

Foto: Instagram printskrin/marinacosic

 

 

Na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa porodicom.Ono što se može i iz daleka primetiti je ljubav između Marine i Nikole, što svedoči i mnogi komentari se slažu u konstataciji da idealno pristaju jedno uz drugo. On je pravi frajer, pa nije ni čudo što je osvojio takvu lepoticu.

- Naša priča je sve samo nije obična i svakodnevna, ali je za ceo život. Ubrzo nakon upoznavanja i početka zabavljanja smo počeli da živimo zajedno, i pričamo o zajedničkom životu i deci i svemu što zelimo. Odmah smo se složili i oko zamisli venčanja. Pričali smo često o tome i maštali - napisala je svojevremeno glumica na Instagram profilu.

Zanimljivo je to što su ćerki dali ime Sofija, baš kao što se Marina zvala u seriji "Istine i laži", koja ju je vinula u zvezde. Da li je to razlog ove odluke, ostaje da vidimo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".