"Dobro veče. Ja se malo vratila. Hvala svima na ogromnoj podršci", napisala je bivša državna sekretarka u MUP, koja je u pritvoru bila od 15. oktobra zbog dva slučaja trgovine uticajem i povezanosti za kriminalnim grupama, Veljkom Belivukom i njegovom ekipom..

Foto: Instagram printskrin/dijanahrkalovic

 

 

Podsetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužni predlog protiv Dijane Hrkalović zbog dva slučaja trgovine uticajem. Kako je potvrđeno za Kurir iz tog tužilaštva, sudu je predloženo da joj produži pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog toga što bi boravkom na slobodi mogla da utiče na saučesnike, ali je Viši sud u Beogradu odbio taj zahtev, pa je bivša državna sekretarka MUP puštena iz Centralnog zatvora, da se brani sa slobode.

- Optužnim predlogom obuhvaćeni su i Dejan Milenković, nekadašnji načelnik Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije, kao i Milorad Šušnjić, bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad. NJima se na teret stavlja zloupotreba službenog položaja - potvrđeno je iz tužilaštva.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".