"Добро вече. Ја се мало вратила. Хвала свима на огромној подршци", написала је бивша државна секретарка у МУП, која је у притвору била од 15. октобра због два случаја трговине утицајем и повезаности за криминалним групама, Вељком Беливуком и његовом екипом..

Фото: Инстаграм принтскрин/dijanahrkalovic

 

 

Подсетимо, Тужилаштво за организовани криминал подигло је оптужни предлог против Дијане Хркаловић због два случаја трговине утицајем. Како је потврђено за Курир из тог тужилаштва, суду је предложено да јој продужи притвор због опасности од бекства, као и због тога што би боравком на слободи могла да утиче на саучеснике, али је Виши суд у Београду одбио тај захтев, па је бивша државна секретарка МУП пуштена из Централног затвора, да се брани са слободе.

- Оптужним предлогом обухваћени су и Дејан Миленковић, некадашњи начелник Службе за специјалне истражне методе Управе криминалистичке полиције, као и Милорад Шушњић, бивши начелник Полицијске управе Нови Сад. Њима се на терет ставља злоупотреба службеног положаја - потврђено је из тужилаштва.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".