Od nedavno se u medijima pronela vest da se voditeljki udvara jedan poznati sportista i da je rešen da je osvoji.

Voditeljka nije želela da komentariše ove navode, ali izvor tvrdi da je za nju posebno zagrejan jedan poznati fudbaler koji ima svoje dodatne biznise.

- Jovani su se i ranije nabacivali muškarci iz raznih društvenih sfera. Ona je sve samo ne kliše. Pa znam i kad je radila emisije, slali su joj razne poruke, cveće, bombonjere, ali nešto nije reagovala. Koliko sam ispratila, jedno ime se baš često provlačilo na buketima i poklončićima, rekao je izvor i dodao:

- Znam da mi je privuklo pažnju jer je to naš poznati fudbaler. Igra preko, za poznat klub, a ima neke ozbiljne poslove sa strane, baš je u lovi. Sigurno je videla šta je i od koga, ali to nikad ni sa kim ne priča. Videla sam jednu ceduljicu na kojoj je pisalo nešto u fazonu: "Ti, ja, moja oaza i svako jutro sa mirisom na cveće'. Zove je kod sebe valjda u kuću, a ona tek kupila stan, sređuje ga, baš će da se seli kod drugog. Fudbaleri nisu njen tip muškarca, ona se pali na mozak, istakao je izvor.

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

Podsetimo, Jeremićka je nedavno priznala da je odlučila da prekine sa spekulacijama o razvodu i priznala je da je ljubav sa Miloševićem prestala i da je spremna na novo poglavlje u životu.

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee, rekla je pre nekoliko dana Jovana.

(Svet)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".