Jovana je priznala da je došlo do kraha braka i da se razvode.

- Da, uskoro. Uskoro se razvodim i ovo je prvo moje priznanje - rekla je Jovana.

Foto: Instagram printskrin/ jovanajeremicmilosevic

 

- Gužva je na golu i neka pobedi onaj koji je najkvalitetniji. Neka to bude moja poruka, najvažnije da sam ja sa svojim suprugom u formalnom braku i bliskoj budućnosti kada se sve okonča, izaći ću u javnost. Nikada svog bivšeg supruga nisam prevarila javno i bila sa drugim. Iz tog braka izlazim časno, a ako se neko ne bori za mene, svaki takav će biti ostavljen. Kad ga ne volim, ja ga napuštam - objasnila je voditeljka razlog ovakve odluke, a onda dodala i da je ostala u dobrim odnosima sa svekrvom.

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

- Ona i ja smo u odličnim odnosima, nema mesta spekulacijama da se nas dve ne slažemo - zaključila je Jeremićeva.

Na društvenim mrežama, Jovana i Voja su izdali zvanično saopštenje i potvrdili da se razvode.

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee - rekla je Jovana i dodala:

- Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić - rekla je Jovana u saopštenju.

(Pink)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".