Naše brojne poznate ličnosti dale su svoje komentare, a među njima se našao i Aco Pejović koji je danas održao konferenciju za štampu u Nišu kako bi najavio predstojeći koncert na Tvrđavi. Pevač je uspeo i da poseti "Dom za decu i omladinu Duško Radović", zajedno sa gradonačelnicom pomenutog grada, Draganom Sotirovski. Potom je dao svoj komentar o Teja Dorinom nastupu i osvrnuo se na Izraelsku predstavnicu: 

- Ona je sjajna devojka i znam da je muzički obrazovana. Meni prija to što ona radi i želim joj svu sreću ovog sveta i držim joj palčeve da pobedi. Ako Bog da sreće da pobedi, da nam kao Marija dovede Evroviziju u Srbiju. Moj lični stav po pitanju Evrovizije, to znaju moju prijatelji, je da već godinama se to pretvorilo u jedan spektakl, više scenski nego pevački. To je ono čega nisam pobornik, promocija satanizma i nekih drugih stvari, ne volim to ni da gledam, a ni da učestvujem. To je ono što mi smeta i nažalost ne gledam Evroviziju. Teya je sjajna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Potom je otkrio koju pesma njegova predstavlja vlastitu ličnu kartu: 

- Uvek sam govorio da je to možda "Ne diraj mi noći", među prvim pesmama je zaživela pravim intezitetom. Naročito što je muziku radio Rođa Rajičević.

Aco je pevao pesmu "Ponoć" koju smo mogli čuti u filmu "Toma" koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost. Neki su oduševljeni izvođenjem, ali ima i negativnih komentara:

- Treća godina je od filma, ja sam tamo bio samo neko ko je otpevao neke Tomine pesme. Nisam ih prisvajao, velika čast mi je bila. Drago mi je što su me Željko i Dragan pozvali da to učinim. Mnogo je bilo komentara da koristim svoju karijeru na račun Tominih pesama, pa sam odlučio da to stavim sa strane. Ovaj put na koncertu neću pevati njegove pesme, odnosno hoću pesmu "Ponoć" koju je Željko Joksimović napisao meni za potrebe filma. Tomine pesme će uvek imati posebno mesto u mom srcu i rado ću ih pevati, samo ovog puta ne, upravo zbog tih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Pevač je mališanima iz doma spremio poklone:

- Uvek se trudim da pomažem kako bih dao primer i podstrek drugima da odlaze. Trudim se na svoj način sve ove godine, da niko ne zna, jer treba se truditi i pomagati deci i svim ljudima koji imaju probleme. Što se tiče poklona, potrudio sam se da saznam šta im treba i šta im je najpotrebnije, da im ne donosimo ono što već imaju. Mislim da će se obradovati - zaključio je pevač.

(Blic)

BONUS VIDEO: