Danas je tačno devetnaest godina od smrti poznate pevačice. Ekipa novinara Kurir televizije se našla ispred kuće u kojoj je živela pevačica, a za koju se govorilo da je ukleta: 

- 2019. godine u ovoj kući počinjeno je ubistvo. Dva momka su u alkoholisanom stanju nasrnuli jedno na drugo, a jedan je nažalost preminuo. Ova kuća je trebala da bude srušena, međutim to se nije desilo. Kuća i dalje stoji takva kakva je i ostavljena. Da li je ukleta ili nije ne bi smo mi da sudimo, ali s obzirom na situacije koje su se dešavale ovde sve navodi na to - izjavio je jedan od sagovornika, pa ispričao kako su izgledali srećniji dani u toj kući.

Foto: Jutjub printskrin/StudioMMI Juvekomerc

 

- Ranije je ovde bilo divno. Svi u komšiluku smo imali besplatan koncert, svakodnevno. Sećam se kad dođe Cune Gojković i ostala ekipa pa pevaju uživaju, a nama lepo jer slušamo takve velikane kako nam pevaju za džabe. Žao nam je što nije uspela da ima decu i što se odala porocima, i što ju je to koštalo na kraju, ali takva joj je bila sudbina - otkrio je komšija koji nije želeo da izađe pred kamere. 

(Kurir)

BONUS VIDEO: