Većina ne zna da je na prvoj objavljenoj ploči naše pevačice pored imena i prezimena stajao nadimak "Nina".

Prvenac je doživeo veliki uspeh, a zorica je i drugi alpum na kojoj je pesma "Donela te sreća meni" potpisala istim nadimkom. 

Na trećoj ploči to već nije bio slučaj, stajalo je samo ime i prezime. Nije poznato zbog čega je rešila da se "odrekne" nadimka koji joj je doneo uspeh. 

Pevačica je jednom prilikom pričala da je odrasla u siromaštvu i da je mrzela svoju majku: 

- Mama Zlatija je sama brinula o meni i trojici braće. Živeli smo u najvećoj bedi jer je majka imala jadnu platu. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim. Bila sam najstarija i jedino žensko u porodici. Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom ali i bogatstvom. Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko meseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio. Kod njegovih sam živela kao bubreg u loju, nosila najbolju odeću, jela najfiniju hranu…Posle određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzela, jer me vraćala u siromaštvo - otkrila je blagovremeno u intervjuu za magazin "Story".

(Blic)

BONUS VIDEO: