Nada je gostovala u emisiji "Pitam za druga" u kojoj je dala mišljenje o rijaliti učesnicima. Kada je došao red na Maju Marinković, za nju je imala samo reči hvale. 

Foto: ATA images

 

- Za Maju moram reći da je vrlo pristojna devojka, nije u potpunosti onakva kako je gledaoci vide, iskrena je u svojim odgovorima. Odrasla je uz oca i ima kućno vaspitanje - rekla je Macura i izazvala pravu lavinu komentara.

Rijaliti učesnica Maja Marinković  je poznata javnosti po svađama u rijaliti formatima, burnim ljubavnim vezama i intimnim odnosima koje ima bez srama pred kamerama. 

Takođe, ostala je zapažena njena afera sa mužem njene bivše drugarice Aleksandre Subotić. 

Maja je otkrila detalje veze sa dečkom koga je imala dok je bila malolena, a onda se dotakla veze sa Filipom Carem: 

- Imala sam 17 godina i zaljubim se u njega, vidi, odlepim, ali je bio mnogo problematičan. Ja kažem tati: "Imam dečka u zatvoru", tri godine sam ja njemu slala pakete, išla u posete. On izađe, ja ga sačekam, zamisli, imala 20 godina, tako nešto i posle par meseci kraj. Retko ko to ceni, kapiraš, a treba - rekla je Maja, a onda su se nasmejali kada je Stanislav aludirao na to da će da idu zajedno u Crikvenicu, pa je ona započela priču o Filipu: 

- I mene je Bog pogledao što se to tako desilo. Veruj mi, da je ostalo, bio bi pakao. Bili smo dobri prijatelji 10 meseci i on je bio uz mene kada mi je bilo teško (abortus) i ja se zaljubim, zavolim ga mnogo. Kupio me je kao čovek...To je početna faza depresije.

(Blic)

BONUS VIDEO: