Jednom prilikom Cune je govorio o svojoj večnoj ljubavi.

- Bili smo na vi i ne znam kako nam je pošlo za rukom, ali, ljubav se rodila. Kasnije me je vratio do kampa u Bečićima gde sam bila smeštena, a usput je u automobilu, najnovijem modelu “opela” s gramofonom i frižiderom, otvorio bocu najfinijeg “Kurvoazijeovog” konjaka za naše zdravlje. Uzela sam samo gutljaj, pošto ne pijem, a on je za našu sreću bacio flašu niz liticu, koja je stigla do mora i nije se razbila- izjavila je svojevremeno Lela, a prenosi magazin Glorija.

Foto: Arhiva Novosti / V. Danilov

 

Brak se desio, a ljubav opstajala i trajala. Davne 1972. u njihovom domu posetila ih je ekipa tadašnjeg nedeljnika "Magazin". U sjajnoj atmosferi koja je tu vladala, Cune je tada, ali i kasnije govorio da je Lela zapravo njegov najveći životni oslonac.

-Kompletna glava porodice smo supruga i ja. Ja sam glava, a ona je vrat. Pitam vas- može li glava bez vrata? Zašto? Moja Leposava je ta osoba koja glorifikuje očevo ime u kući. Drugim rečima- ako imate u kući božanstvenog saveznika kao što je moja Leposava, verujte, ništa vam neće biti teško, a život koji inače ne donosi uvek sjaj i lepotu, postaće lepota u tolikoj meri da će biti veoma teško da se sve to opiše- izjavio je tada Cune, a prenosi yugopapir.

Foto: P. Milošević

 

Leposava je uvek imala reči hvale za čoveka svog života i oca njene dve ćerke Nataše i Katarine.

- Najbolji je otac naše dece, najdivniji je muž i odličan domaćin- istakla je tada Leposava.

Oni su 2017. godine trebali da proslave  55 godina braka, ali je njegova smrt sprečila proslavu. Cune je preminuo u petak, u 85. godini života.