Pevačica Dragica Zlatić zabrinula je javnost fotografijom iz bolničkog kreveta. Poslala je snažnu poruku koja se odnosi na ljudsku nezahvalnost zbog toga što smo nezahvalni kada smo zdravi. Dragica je inače nedavno izgubila oca. 

- Ležim i razmišljam koliko smo besni i nezahvalni, koliko ništa ne cenimo, a znate zašto? Zato što mislimo "Pa šta, normalno je da mogu da ustanem i da se okupam sam. Normalno je da jedem svaki dan, to mora tako i to se podrazumeva" - napisala je ona, a zatim otkrila u kakvom je stanju trenutno:

Foto:Printskrin/ Instagram/dragica_zlatic

 

- Kad te "klepi" pa ne možeš danima da mrdneš, misaonima imenica je da ustaneš, živiš na gutljaju vode, i te kako shvatiš da je to sve blagoslov i da nije nikakva sitnica... Ili ne shvatimo, pa čim gu*ici lakne Jovo nanovo - oglasila se na svom Instagram storiju, ali nije napisala zbog čega je u bolnici.

Podsećanja radi, Dragica se stidela u detinjstvu što je odrasla na selu:

- Ja peti-šesti razred, blam te da živiš, a kamoli da te vidi neko sa kozom. Šetam kozu i vidim drugare iz škole, krenuli na kupanje i da me ne bi videli i zezali, ja vidim neke koprive i legnem dok nisu prošli - ispričala je Dragica tada.

BONUS VIDEO: