Певачица Драгица Златић забринула је јавност фотографијом из болничког кревета. Послала је снажну поруку која се односи на људску незахвалност због тога што смо незахвални када смо здрави. Драгица је иначе недавно изгубила оца. 

- Лежим и размишљам колико смо бесни и незахвални, колико ништа не ценимо, а знате зашто? Зато што мислимо "Па шта, нормално је да могу да устанем и да се окупам сам. Нормално је да једем сваки дан, то мора тако и то се подразумева" - написала је она, а затим открила у каквом је стању тренутно:

Фото:Принтскрин/ Инстаграм/dragica_zlatic

 

- Кад те "клепи" па не можеш данима да мрднеш, мисаонима именица је да устанеш, живиш на гутљају воде, и те како схватиш да је то све благослов и да није никаква ситница... Или не схватимо, па чим гу*ици лакне Јово наново - огласила се на свом Инстаграм сторију, али није написала због чега је у болници.

Подсећања ради, Драгица се стидела у детињству што је одрасла на селу:

- Ја пети-шести разред, блам те да живиш, а камоли да те види неко са козом. Шетам козу и видим другаре из школе, кренули на купање и да ме не би видели и зезали, ја видим неке коприве и легнем док нису прошли - испричала је Драгица тада.

БОНУС ВИДЕО: