R. D., osumnjičen da je pomagao u prikrivanju ubistva Danke Ilić, saznao je u pritvoru da mu je sin D. D., koji je bio osumnjičen za isto krivično delo, preminuo u zatvoru!

Prema nezvaničnim saznanjima R. D. saopštili su u pritvoru da mu je sin iznenada preminuo, a on je to podneo dosta teško.

"Uhvatio se za glavu i počeo da plače" - kaže dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, ponašanje R. D. nakon današnjeg saslušanja u nadležnom tužilaštvu u Beogradu, takođe svedoči o tome koliko mu je teško zbog smrti sina. "On je prilikom izlaska iz zgrade tužilaštva, oborio pogled na zemlju i jedva se kretao. Sve vreme je bio skrušen, čak i kada su mu čuvari rekli da ubrza korak i uđe u policijsku maricu" - napominje izvor.

Podsetimo, D. D. 40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

Telo male Danke spasioci traže u jami

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Komšije: "Kao da ih je neko prokleo"

Posle vesti da je D. D.(40), brat D. D. osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), preminuo rano jutros u PU Bor, komšije u selu Zlot su u šoku zbog svega što se već danima događa.

"U šoku smo zbog svega sto se desilo u ovom selu. Čuli smo da je preminuo. To je tragedija, jadna žena šta ju je sve snašlo" - rekle su komšije misleći na Dejanovu majku.

Komšinica, koja je poznavala preminulog, rekla je da ga se seća kao dobrog momka.

"Ovo je grehota, ne daj Bože nikome, žalosno je za svakog roditelja ovako nešto. Ja sam stara i ne izlazim mnogo, ali ne želim da gledam ovako nešto. Bili su dobri momci koliko ja znam" - rekla je komšinica.

"Veliki je šok za njegovu majku, kao da ih je neko prokleo" - dodao je drugi komšija.

(Mondo)

BONUS VIDEO: