Р. Д., осумњичен да је помагао у прикривању убиства Данке Илић, сазнао је у притвору да му је син Д. Д., који је био осумњичен за исто кривично дело, преминуо у затвору!

Према незваничним сазнањима Р. Д. саопштили су у притвору да му је син изненада преминуо, а он је то поднео доста тешко.

"Ухватио се за главу и почео да плаче" - каже добро обавештен извор.

Према његовим речима, понашање Р. Д. након данашњег саслушања у надлежном тужилаштву у Београду, такође сведочи о томе колико му је тешко због смрти сина. "Он је приликом изласка из зграде тужилаштва, оборио поглед на земљу и једва се кретао. Све време је био скрушен, чак и када су му чувари рекли да убрза корак и уђе у полицијску марицу" - напомиње извор.

Подсетимо, Д. Д. 40) из Бора коме је у суботу одређено задржавање до 48 сати због постојања основа сумње да је помогао брату осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић након извршеног кривичног дела, преминуо је ноћас у Полицијској управи у Бору.

Тело мале Данке спасиоци траже у јами

Припадници Министарства унутрашњих послова настављају претрагу терена на територији града Бора у потрази за телом двогодишње Данке Илић за чије се тешко убиство сумњиче С. Ј. (50) и Д. Д. (50), обојица из Бора, а који су ухапшени 4. априла ове године.

Припадници Специјалистичког тима за спасавање из рушевина из Бора Сектора за ванредне ситуације, заједно са осталим припадницима Министарства унутрашњих послова и Горском службом спасавања претражили су до сада пола трасе од 7 километара Лазаревог канјона, уз коришћење спасилачке специјалне опреме, а у току је и наставак претраге јаме изнад канјона, дубоке 70 метара.

Комшије: "Као да их је неко проклео"

После вести да је Д. Д.(40), брат Д. Д. осумњиченог за убиство Данке Илић (2), преминуо рано јутрос у ПУ Бор, комшије у селу Злот су у шоку због свега што се већ данима догађа.

"У шоку смо због свега сто се десило у овом селу. Чули смо да је преминуо. То је трагедија, јадна жена шта ју је све снашло" - рекле су комшије мислећи на Дејанову мајку.

Комшиница, која је познавала преминулог, рекла је да га се сећа као доброг момка.

"Ово је грехота, не дај Боже никоме, жалосно је за сваког родитеља овако нешто. Ја сам стара и не излазим много, али не желим да гледам овако нешто. Били су добри момци колико ја знам" - рекла је комшиница.

"Велики је шок за његову мајку, као да их је неко проклео" - додао је други комшија.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: