U jednom klubu u Zagrebu je došlo do tehničkih poteškoća, pa je pevačica morala da otkaže nastup. 

Doris se pokazala kao profesionalac, izašla je na scenu i saopštila publici tužne vesti: 

- Tri sata se borimo sa strujom i tehnikom. Sve smo se namestili, ali nismo dobili tu bitku. Ne možemo dobiti ono što smo hteli, ne možemo dobiti zvuk - rekla je pevačica, prenoseći svoje razočaranje zbog situacije koja je izmakla kontroli, prenose hrvatski mediji i dodali da je na kraju prisutnima zapevala refren pesme "Malo mi za sriću triba", što je neke dodatno razjarilo.

Ovaj gest nije bio dovoljan, štaviše, mnoge fanove je naljutiloto što se koncert neće održati: 

- Tri sata se borite, a na bini nikog da vidimo tu borbu. Je l' tako teško sve odraditi i pripremiti ranije? Zašto nastupi ne mogu početi u neko normalno vreme? Šta fali da počnete oko 22 i do ponoći fajront? - komentar je nezadovoljnog obožavaoca, prenosi Showbuzz.

Foto: Jutjub printskrin/DallasRecordsTV/mr.krunimir.10

 

- Popela se i otišla, ovo nema nigde, putovali smo 1.000 kilometara ravno za ovo... - glasio je komentar drugog, koji je putovao samo zbog koncerta.

Oglasio se i menadžer kluba Edvin Softić. Izjavio je da je problem nastao zbog kompatibilnosti njihovog i Dorisinog tehničkog sastava, koji nije funkcionirao zbog jednog kabla.

- Kompatibilnost našeg i njihovog sistema nije funkcionisala zbog jednog kabla. U 1 ujutro nismo mogli pronaći kabl njihove miksete koji bismo spojili s našom - objasnio je Softić dodajući da je Doris, uprkos tehničkim problemima, "pokazala profesionalnost".

Istakao je da nije moguće da koncert krene ranije u klubu:

- Ja od Minta ne mogu napraviti Lisinski pa da postavim stolice ispred bine i da vi od 20 sati slušate Doris Dragović. Mint je klub - poručio je.

Najavljeno je da će Doris do kraja sezone ovog kluba i istom, u nekom trenutku, održati nastup.

BONUS VIDEO: