Kada se susrećemo sa ovim iluzijama, tumačimo ih prema našem viđenju stvarnosti, što ih čini odličnim alatima koji ponekad pomažu nekim profesionalcima, poput psihologa, da bolje razumeju šta postoji u podsvesti njihovih pacijenata.

Ispod je veoma poseban test optičke iluzije. Rezultati bi vas mogli iznenaditi!

Prilično je jednostavno: samo pogledajte sliku ispod i zapamtite šta ste prvo primetili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Fritzson (@tomfritzson)

Lobanja

Ako ste prvo videli lobanju na fotografiji, konačno ćete osetiti trenutak spokoja i mudrosti u svom životu. Pošto ste prevazišli mnoge probleme u porodici i ljubavi, znate da ste na pravom putu. Vaši prioriteti su ažurirani i vi sebe stavljate na prvo mesto, što vam pomaže da postanete jači i nastavite da rastete kako biste postigli svoje najveće ciljeve. Naravno, život nije savršen, još uvek imate trenutke neizvesnosti i straha, ali trenirate svoj um da održava stanje mira i smirenosti. Vaš um postaje lakši i vaša intuicija vam govori da nastavite da radite ono što radite jer vam ide dobro.

Verujete da ste sami odgovorni za kreiranje svoje sudbine, pa se svaki dan dajete sto posto u svemu što radite i uvek ste veoma zahtevni prema sebi. Biti disciplinovan i fokusiran je sjajno i pokazalo se efikasnim. Međutim, ne zaboravite da se nagradite za svoja dostignuća i odvojite vreme: već ste na pravom putu.

Žena spuštene glave

Položaj ženskog tela ukazuje da je u nevolji i da verovatno prolazi kroz težak period u životu. Ako se identifikujete sa ovom slikom optičke iluzije, to ukazuje na to da prolazite kroz period mnogih nedaća koje zadiru u vaša čula, čineći da se osećate emocionalno iscrpljeno i ponekad beznadežno.

Život ne prati uvek našu volju i većinu vremena moramo da se prilagodimo onome što nam donosi, što nije lako i može učiniti da se osećamo izgubljeno ili usamljeno.

Možda se suočavate sa problemom u svom profesionalnom ili porodičnom životu, ili čak imate tešku romantičnu vezu, ali ne znate koji je pravi izbor da budete srećni i održavate svoje emocionalno zdravlje.

Ako je ovo vaša trenutna životna situacija, savet je da analizirate svoj život u svim oblastima i vidite šta je tačno za vas dobro, a šta loše, od ličnih navika do odnosa.

Naši izbori kreiraju našu stvarnost, a da biste promenili svoj život na bolje i krenuli boljim putem, potrebno je i da promenite neke svoje stavove. Uvek birajte ono što vas čini srećnim i naučite da vam bude prioritet kako bi vam bilo teže da radite stvari zbog kojih žalite.

BONUS VIDEO: