Da su greške prilikom onlajn kupovine moguće, poznato je odavno, ali epruveta sa ljudskom krvlju je slučaj koji se još nije desio.

Ana Eliot iz Tenesija naručila je odeću preko poznate onlajn stranice, a kada je otvorila paket, zgrozila se. Unutra su bile konzerva pasulja i bočica sa krvlju. Snimak je objavila na TikTok-u, gde je pokazala kako izgleda paket.

- Upravo sam dobila paket od Shein-a koji je sadržao bočicu ljudske krvi od kompanije za testiranje. Nije imala ime, lekarsku ordinaciju, datum - rekla je i dodala da je kontaktirala kompaniju za testiranje krvi kako bi prijavila šta je našla.

- Žena iz kompanije za testiranje krvi je rekla da pokušavaju da joj uđu u trag. Rekla je da je potpuno pogrešno rukovano time, te da oni ljudima ne šalju krv. Oni samo šalju krv od laboratorije do laboratorije - otkrila je Ana.

@anna_200.1 @SHEIN is denying that they have anything to do with it. And the @CDC.govOfficial ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Potom je kontaktirala i Centre za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), za koje je tvrdila da podnose izveštaj i istražuju incident kao "veliku biološku opasnost".

- Ako dobijete Shein paket, bacite ga na sto i pogledajte sve pre nego što ga dodirnete, a zatim dezinfikujte ruke. Budite izuzetno oprezni - rekla je ona.

@anna_200.1 Just ordered dresses from SHEIN and the package came with an unidentified human blood sample #foryoupage #fyp #shein #sheinhorrorstories #cdc #biohazard ♬ original sound - Anna Marie

Priča je ponovo dobila nastavak. Za The Post se oglasio i portparol Shein-a: "Kada smo saznali da je kupac primio paket koji je neovlašćen, odmah smo pokrenuli istragu. Ovo je ukazivalo na to kada je paket završio naš proces kontrole kvaliteta i napustio naš objekat, sadržavao je samo naše artikle koji su naručeni. Nastavićemo da aktivno podržavamo klijenta u njenoj kontinuiranoj istrazi o tome šta se dogodilo kada je njen paket napustio naš objekat".

BONUS VIDEO:

(Mondo)