U toku jučerašnjeg dana, na godišnjicu smrti, porodica, rođaci i  bližnji prijatelji, okupili su se da održe pomen stradaloj pevačici. 

Bol za prerano ugašenim mladim životom ne prestaje, a na spomen ploči našli su se brojni buketi, poruke. Najviše su privukli stihovi na njenom spomeniku u boji crnog mermera. Reč je o uklesanim stihovima njene pesme "Plačem danima"...

Foto: ATA images

 

-Kad okean smiri talase i ti dušu smiri svoju. Život ima principe surove, treba i ti da imaš svoje. Ja znam da teško je kada sudbina odlučuje i može da odnese te tamo gde puteve ne poznaješ. Plačem danima i odlazim, tebe ostavljam da svoju priču završiš...- rekla je sestra u emisiji "Blic dan".

Neutešna majka LJubica Kostić donela je bele ruže. Bili su tu i Kseniji prijatelji Goran Stojićević Karamela, Danijel Alibabić, Bane Dević. Mlađa sestra Mia slomila se od bola i zaplakala.

Foto: Nemanja Kostić

 

- Ona sebi nikada ne bi dozvolila da neko vidi da je tužna. Tugovala je u svoja četiri zida. Tata joj je stalno govorio da uči, da se posveti školi, ali kada bi čula muziku bacila bi sveske i knjige i igrala. Znam da je sebe davala maksimalno kada je muzika u pitanju i da je radila ono što je volela, a to je najvažnije.

(Hello)

BONUS VIDEO: