Posle drame koja je prekinula sam početak duela Aleksa Zvereva i Karlosa Alkaraza taj meč na Indijan Velsu je ipak odigran! Roj pčela napao je španskog tenisera, a onda su kamere uspele da snime i celu košnicu ispod jednog zvučnika. Na kraju je jedan od zaposlenih uspeo da "oduva" pčele sa jednom mašinom, a sa tenisom je moglo da se nastavi. 

A tu, za razliku od duela sa pčelama, Karlos Alkaraz nije imao problema On je rutinski savladao nemačkog tenisera 6:3, 6:1 i prošao u polufinale gde ga čeka Janik Siner. Mladi Italijan u usponu je takođe rutinski dobio svoj meč protiv Jiržija Lehečke 6:3, 6:3 i nastavio je da skuplja ATP bodove u trci za prvo mesto sa Novakom Đokovićem. 

Videli smo i jedno domaće iznenađenje pošto je posle velike borbe Tomi Pol u tri seta bio bolji od nekada drugog reketa sveta Kaspera Ruda 6:2, 1:6, 6:3, a u poslednjem meču dana Danil Medvedev je nakon velike borbe uspeo da bude bolji od Holgera Runea 7:5, 6:4. Pogledajte kako je izgledao roj pčela na Indijan Velsu: 

 

 

Sada smo stigli do same završnice mastersa u Kaliforniji, a bar na papiru Danil Medvedev ima lakši posao od svojih rivala, On će igrati sa 17. reketom sveta Holgerom Runeom, dok Siner i Alkaraz imaju međusobni duel. Ostaje da se vidi i kakva je situacija sa Novakom Đokovićem koji je u Indijan Velsu dobio samo jedan meč. 

Postoje najave da bi mogao i da preskoči takmičenje u Majamiju gde je prijavljen, ali ništa od tih najava nije zvanično. Pogledajte i kako je roj pčela oteran sa terena: 

 

 

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".