Glumac Goran Bogdan nosi titulu jednog od najvećih zavodnika na domaćoj glumačkoj sceni. Kada se 2019. godine prvi put u javnosti pojavio sa glumicom Jovanom Stojiljković svi su bili oduševljeni.

Foto: ATA images

 

 

Jovana je pored njega blistala i ni malo se nisi trudili da sakriju svoje emocije. Od tada su nerazdvojni i gotovo da ne postoji premijera na kojoj nisu bili zajedno. 

Kako su mediji pisali, njih dvoje su se upoznali na snimanju serije „Senke nad Balkanom”, a mnogi ne znaju da je bivša devojka Gorana Bogdana bila pevačica muzičke grupe E.T  Lana Klingor Mihić.

Tada je u medijima moglo da se pročita da se njegovim roditeljima izbor Lane za partnerku nije baš dopao, jer ona ima dete iz prethode veze. Uživali su u ljubavi oko pola godine i onda je vezi došao kraj.

I nakon što su se razišli Lana je o Goranu govorila uvek samo pozitivne stvari.  Ona je objasnila da su bili zajedno 6 meseci, ali da nisu mogli da uklope obaveze, pa su odlučili da se ipak raziđu.

Foto: ATA images

 

 

Ostali su prijatelji i danas su u dobrim odnosima. Goran je našao novu ljubav, našu lepu glumicu Jovanu, s kojom živi pravu malu bajku. 

BONUS VIDEO: