Pevač ima ćerku Jovanu koja je oduševila javnost svojom nestvarnom lepotom. Mlada dama je svojom dugom plavom kosom i plavim očima, liči na pravu srpsku barbiku. 

Plave oči kojima kupuje javnost nasledila je od oca. 

Ćira će uskoro proslaviti trideset godina braka, a tim povodom je jednom otkrio šta je problem kod današnjih žena i muškaraca kada je reč o muško ženskim odnosima: 

- I žene i muškarci su se promenili katastrofa! Ja čujem i jednu i drugu stranu uvek, kroz posao, kroz druženje, onda čujem da mi neko kaže da mu nađem devojku, da se oženi. Ma koga da ti nađem kad je danas sve vrlo čudno - objasnio je Ćira i otkrio zbog čega se njegove kolege najviše žale na supruge.

- Imao sam par slučajeva kod mojih kolega sa kojima sam radio. Žale mi se, završimo turneju i oni mi kažu da im žene s vrata prvo uzmu torbu i odma preturaju da vide šta ima. Ja kažem šta ima da ti gleda po torbi, šta tu ima da nađe. To je ozbiljna tema. Ma nek ste vi žene nama žive i zdrave i tako lepe, ništa drugo ne treba. Sve ćemo mi da trpimo (smeh)- rekao je pevač za "Grand".

BONUS VIDEO: