Tor Ekhof umro je u subotu u bolnici, nakon što su ga spasioci izvukli iz vode u blizini Kongsberga. Navodno, jutjuber je pošao na jezero kako bi klizao po zaleđenoj površini, a usput je snimio klip za pratioce. Nažalost, led je u jednom trenutku pukao a Tor nije uspeo da ispliva.

Samo nekoliko dana pre svoje smrti, Apetor koga prati više od milion ljudi postavio je video koji nosi naziv "Nisam mrtav, napunio sam 57 godina", u kome je sa fanovima proslavio rođendan na upečatljiv način. Na glavi je napisao broj 57 i popio nekoliko gutaljaja votke, to je bila njegova tradicija i način na koji stalno proslavlja dan svog rođenja.

Ekhofova supruga objavila je na društvenim mrežama šta se dešavalo u petak, samo dan pre njegove smrti. Ništa nije ni slutilo na tragediju.

- Moj dragi Tore. Otišao si 26. novembra na jezero, radovao si se klizanju. Trebalo je da snimiš neki materijal koji ćeš pokazati fanovima. Poslao si mi poruku da si stigao, uz fotografiju sebe pored vode. 'Lep odnos', napisao si mi uz fotografiju.

- Nešto je ipak pošlo po zlu, upao si u ledenu vodu i nisi uspeo da izađeš, što ti je polazilo za rukom mnogo puta ranije. Našli su te ronioci i hitno prebacili u bolnicu. Tamo su pokušali sve da ti spasu život, ali predugo si bio pod vodom. U subotu veče tvoj sin i ja smo bili sa doktorima kada su ugasili sve mašine koje su te održavale u životu - napisala je supruga pokojnika u objavi.

Fanovi i poštovaoci njegovog kanala opraštaju se u poslednjem videu koji je postavio.

- Zbogom i neka te bog čuva, ti divni klovnu. Toliko puta si nam izmamio osmehe - glasi jedan od komentara.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".