Тор Екхоф умро је у суботу у болници, након што су га спасиоци извукли из воде у близини Конгсберга. Наводно, јутјубер је пошао на језеро како би клизао по залеђеној површини, а успут је снимио клип за пратиоце. Нажалост, лед је у једном тренутку пукао а Тор није успео да исплива.

Само неколико дана пре своје смрти, Апетор кога прати више од милион људи поставио је видео који носи назив "Нисам мртав, напунио сам 57 година", у коме је са фановима прославио рођендан на упечатљив начин. На глави је написао број 57 и попио неколико гутаљаја вотке, то је била његова традиција и начин на који стално прославља дан свог рођења.

Екхофова супруга објавила је на друштвеним мрежама шта се дешавало у петак, само дан пре његове смрти. Ништа није ни слутило на трагедију.

- Мој драги Торе. Отишао си 26. новембра на језеро, радовао си се клизању. Требало је да снимиш неки материјал који ћеш показати фановима. Послао си ми поруку да си стигао, уз фотографију себе поред воде. 'Леп однос', написао си ми уз фотографију.

- Нешто је ипак пошло по злу, упао си у ледену воду и ниси успео да изађеш, што ти је полазило за руком много пута раније. Нашли су те рониоци и хитно пребацили у болницу. Тамо су покушали све да ти спасу живот, али предуго си био под водом. У суботу вече твој син и ја смо били са докторима када су угасили све машине које су те одржавале у животу - написала је супруга покојника у објави.

Фанови и поштоваоци његовог канала опраштају се у последњем видеу који је поставио.

- Збогом и нека те бог чува, ти дивни кловну. Толико пута си нам измамио осмехе - гласи један од коментара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".