Pevačica izbegava da priča o njemu previše, ali je sada je za hrvatske medije otkrila neke detalje o svom nasledniku.

Marija je najpre istakla da je jako izazovno spojiti majčinstvo i karijeru.

- Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi - rekla je pevačica.

Šerifovićeva je otkrila i da li se ponekad zapita kako će Mario reagovati kada shvati da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalna poimanja:

- Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi - ubeđena je Marija.

Foto: ATA images

 

 

Na pitanje da li je danas teško biti samohrana majka i kako reaguje na razne majčinske savete i predloge nepoznatih osoba na društvenim mrežama, Marija je imala spreman odgovor:

- Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratioca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada - dodala je ona.

Marija je na kraju priznala da je ispunila svoj najveći neostvareni san, a da je to upravo njen sin, koga je dobila uz pomoć surogat-majke.

- Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno - završila je pop zvezda za hrvatski Stori.

(Story.hr)

BONUS VIDEO: