Jelena Simić sa partnerom Draganom Simićem ima dvoje dece i ističe da im 18 godina razlike ne predstavlja problem u odnosu.

- Najvažnija je ljubav, ako toga nema, nemate ništa. Smešni su mi komentari o meni. Mi imamo jedan normalan i divan brak. Tu zaista sve lepo funkcioniše. Razliku u godinama koja se često pominje ja ni ne primećujem, nisam ni ranije. Lepo nam je i uživamo. Nemam recept. Imamo dvoje dece, brinemo o njima i gledamo da ih vaspitamo na pravi način - rekla je Jelena, te dodala da joj negativni komentari ne smetaju.

Foto: Printskrin/Instagram/_simicjelena's profile picture _simicjelena

 

 

- Ne reagujem na komentare, ne razmišljam o tome, to ne može da me povredi. Mogu da razumem predrasude. To je valjda prirodno. Ne bismo opstajali da tu nije nešto lepo i dobro. Svakome bih poželela da ima takvu ljubav i pažnju od partnera kakvu ja imam sve ove godine - istakla je voditeljka.

Jelena je otkrila i kako ju je njen partner osvojio

- Takve stvari se samo dese. Sa nekim se samo pogledate i to je to. Nekada traje 20 godina, a nekada godinu dana - jasna je Jelena, i potom se osvrnula na žongliranje između porodice i posla.

Foto: Printskrin/Instagram/_simicjelena's profile picture _simicjelena

 

 

- Uspeli smo da se organizujemo, ćerka ima 13 godina, a sin tri, već je porastao i sada nam sve ide lakše i lepše. On nam je glavna zvezda u kući. Una ga je svemu naučila, da govori, da jede više od četiri jela. Imamo i pomoć. Sve funkcioniše kako treba. Najviše energije ulažem u emisiju "Jedan dobar dan" i to je svakodnevni rad - rekla je voditeljka.

(Blic)

BONUS VIDEO: