Јелена Симић са партнером Драганом Симићем има двоје деце и истиче да им 18 година разлике не представља проблем у односу.

- Најважнија је љубав, ако тога нема, немате ништа. Смешни су ми коментари о мени. Ми имамо један нормалан и диван брак. Ту заиста све лепо функционише. Разлику у годинама која се често помиње ја ни не примећујем, нисам ни раније. Лепо нам је и уживамо. Немам рецепт. Имамо двоје деце, бринемо о њима и гледамо да их васпитамо на прави начин - рекла је Јелена, те додала да јој негативни коментари не сметају.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/_simicjelena's profile picture _simicjelena

 

 

- Не реагујем на коментаре, не размишљам о томе, то не може да ме повреди. Могу да разумем предрасуде. То је ваљда природно. Не бисмо опстајали да ту није нешто лепо и добро. Свакоме бих пожелела да има такву љубав и пажњу од партнера какву ја имам све ове године - истакла је водитељка.

Јелена је открила и како ју је њен партнер освојио

- Такве ствари се само десе. Са неким се само погледате и то је то. Некада траје 20 година, а некада годину дана - јасна је Јелена, и потом се осврнула на жонглирање између породице и посла.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/_simicjelena's profile picture _simicjelena

 

 

- Успели смо да се организујемо, ћерка има 13 година, а син три, већ је порастао и сада нам све иде лакше и лепше. Он нам је главна звезда у кући. Уна га је свему научила, да говори, да једе више од четири јела. Имамо и помоћ. Све функционише како треба. Највише енергије улажем у емисију "Један добар дан" и то је свакодневни рад - рекла је водитељка.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: