Stefan S. (23) ubijen je sinoć kada ga je za sada nepoznata osoba nožem izbolaispod srca, pazuha, u Beogradu, a policija i dalje intezivno traga za napadačem. Napad se dogodio na uglu Dobričine i Dunavske ulice, a nesrećni mladić preminuo je u Urgentnom centru.

- Sumnja se da je nepoznati napadač prišao Stefanu i da je ubrzodošlo do sukoba koji se kobno završio, s obzirom da je ubica zario nož mladiću kod srca, tačnije ispod pazuha", navodi izvor i dodaje: "Sve se dogodilo nasred ulice. Mladić je pao na pod, a napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, a neko od prolaznika pozvao je Hitnu pomoć koja ga je ubrzo zbrinula. Mnogo je krvario i nažalost u Urgentnom centru u Beogradu je podlegao povredama i pored svih napora lekara.

Nakon što je Stefan S. izboden nožem, nedaleko odatle, tačnije na Terazijama došlo do je do novog napada. "Navodno, samo nekoliko minuta kasnije nepoznata osoba nožem je izbola S. M. (32) i to u predelu butine i pazuha. Policija i Hitna pomoć zatekla je povređenog muškarca kako krvav sedi u automobilu", navodi izvor i dodaje: "Inspektori proveravaju da li su dva ubadanja povezana s obzirom da su se dogodila za kratko vreme, i to u neposrednoj blizini."

Policija je sinoć u prisustvu nadležnog dežurnog tužioca obavila uviđaj i za napadačima se intezivno traga. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve pojedinosti ovih događaja.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".