Стефан С. (23) убијен је синоћ када га је за сада непозната особа ножем изболаиспод срца, пазуха, у Београду, а полиција и даље интезивно трага за нападачем. Напад се догодио на углу Добричине и Дунавске улице, а несрећни младић преминуо је у Ургентном центру.

- Сумња се да је непознати нападач пришао Стефану и да је убрзодошло до сукоба који се кобно завршио, с обзиром да је убица зарио нож младићу код срца, тачније испод пазуха", наводи извор и додаје: "Све се догодило насред улице. Младић је пао на под, а нападач је побегао у непознатом правцу, а неко од пролазника позвао је Хитну помоћ која га је убрзо збринула. Много је крварио и нажалост у Ургентном центру у Београду је подлегао повредама и поред свих напора лекара.

Након што је Стефан С. избоден ножем, недалеко одатле, тачније на Теразијама дошло до је до новог напада. "Наводно, само неколико минута касније непозната особа ножем је избола С. М. (32) и то у пределу бутине и пазуха. Полиција и Хитна помоћ затекла је повређеног мушкарца како крвав седи у аутомобилу", наводи извор и додаје: "Инспектори проверавају да ли су два убадања повезана с обзиром да су се догодила за кратко време, и то у непосредној близини."

Полиција је синоћ у присуству надлежног дежурног тужиоца обавила увиђај и за нападачима се интезивно трага. Истрага је у току и она ће утврдити све појединости ових догађаја.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".