Naime, Veljko je na samom početku priznao da bi voleo još dece, a potom otkrio i kako će se Bogdana poroditi.

Foto: Instagram printskrin/ac3isb4ck, ATA images

 

 

- Ona će sada treći put ići na carski rez i mi onda možemo da imamo još jedno dete - objasnio je Veljko i dodao da u domu i dalje ima stvari koje ga podsećaju na oca:

- U celoj kući su stvari koje su od njega ostale, mi to sve čuvamo kao uspomenu, neke čak i garniture. Ja čak čuvam i neke njegove parfeme.

Veljko je prvi put priznao i da se nikada više ne bi vratio u Beograd, da nema očeve kuće.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

- Da nemam tu očevu kuću, bez razmišljanja se nikad više ne bih vratio u Beograd - rekao je Ražnatović za "Informer".

Podsetimo, Ceca Ražnatović je posle smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana, bila i otac i majka deci Veljku i Anastasiji. Bokser je neretko isticao da mu je oduvek nedostajala očeva pažnja, a jednom prilikom je otkrio i kojih trenutaka se seća iz detinjstva.

- U svakom momentu i aspektu života mi je nedostajao. Nikad nisam imao savet, što ima dete koje ima oca i majku. One su uvek imale svoje priče. NJih tri žene. Ja sam uvek bio sam za sebe - kazao je Veljko, pa se prisetio trenutaka koje je kao dečak proveo sa Arkanom:

Foto: ATA images

 

 

- Sećam se kad je igrao šah sa mojim usvojenim ocem (najboljim prijateljem svoga oca) i on će za mene biti ćale. Kad pričamo o mom ocu nikada nisam osetio tu toplinu što mi je jako falilo. Sećam se kad me nosio na leđima. To je scena koje se sećam, a Anastasija se ne seća nijedne scene. 

(Alo)

BONUS VIDEO: