Наиме, Вељко је на самом почетку признао да би волео још деце, а потом открио и како ће се Богдана породити.

Фото: Инстаграм принтскрин/ac3isb4ck, АТА имагес

 

 

- Она ће сада трећи пут ићи на царски рез и ми онда можемо да имамо још једно дете - објаснио је Вељко и додао да у дому и даље има ствари које га подсећају на оца:

- У целој кући су ствари које су од њега остале, ми то све чувамо као успомену, неке чак и гарнитуре. Ја чак чувам и неке његове парфеме.

Вељко је први пут признао и да се никада више не би вратио у Београд, да нема очеве куће.

Фото: Архива Новости

 

 

- Да немам ту очеву кућу, без размишљања се никад више не бих вратио у Београд - рекао је Ражнатовић за "Информер".

Подсетимо, Цеца Ражнатовић је после смрти супруга Жељка Ражнатовића Аркана, била и отац и мајка деци Вељку и Анастасији. Боксер је неретко истицао да му је одувек недостајала очева пажња, а једном приликом је открио и којих тренутака се сећа из детињства.

- У сваком моменту и аспекту живота ми је недостајао. Никад нисам имао савет, што има дете које има оца и мајку. Оне су увек имале своје приче. Њих три жене. Ја сам увек био сам за себе - казао је Вељко, па се присетио тренутака које је као дечак провео са Арканом:

Фото: АТА имагес

 

 

- Сећам се кад је играо шах са мојим усвојеним оцем (најбољим пријатељем свога оца) и он ће за мене бити ћале. Кад причамо о мом оцу никада нисам осетио ту топлину што ми је јако фалило. Сећам се кад ме носио на леђима. То је сцена које се сећам, а Анастасија се не сећа ниједне сцене. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: