Slavu je stekla 2009. godine u "Zvezdama Granda", ali nažalost nije pobedila. Iako je potpisala ugovor sa Sašom Popovićem, Nadežda je rešila da isti ugovor brzo i raskine. 

Pevačica je u svom iskrenom izlaganju objasnila da je na samom startu finalnog takmičenja, bila gurnuta u stranu, tačnije pevala je u revijalnom delu dok su trajale reklame. 

Na početku je ispričala kako je došlo do toga da se prijavi za tada popularno takmičenje.

- Mi smo to gledali, pričali smo da li da se prijavim i tatin kolega je sedao kod nas, a na TV su bili Grandovi šampioni i mi smo umirali od smeha. Tata mi je tada rekao da se prijavim, videli smo da je za dva dana audicija u Šapcu, taj kolega nas je vozio i ja tako odem. Ne sećam se šta sam pevala, ali znam da je Popović bio oduševljen i 15 dana posle toga je bila audicija u Valjevu i ja odem i tamo i mene Popović pita da li može ta pesma koju sam pevala u Šapcu i tada sam znala da sam prošla - otkrila je ona.

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

Bez obzira na to što je bila favorit publike, nije prošla u finale. 

- Sećam se euforije oko mene, nisam znala da se snađem. Moji su organizovali autobuse iz Valjeva, plakate, štampali majice na kojima je pisalo - Nada Valjevo, jer nije moglo da stane Nadežda. Bilo je ludilo.

Nadežda smatra da je tada uzalud pevala jer ih niko nije video: 

- Darko Lazić je pobedio, tada sam prvi put pevala u Štark Areni. U finalu je bilo nas nas 12, a u super finalu je bilo nas sedam. U super finalu je bio Darko Lazić, Topalko, Sloba Vasić, Kapor, Jelena Kapor, Big Mama Ceca Tanasić i Neša Vojvodić ja mislim. Mi koji smo ispali u finali, nas petoro smo pevali u revijalnom delu kada su reklame i kada nas niko ne vidi.

(Nova)

BONUS VIDEO: