Славу је стекла 2009. године у "Звездама Гранда", али нажалост није победила. Иако је потписала уговор са Сашом Поповићем, Надежда је решила да исти уговор брзо и раскине. 

Певачица је у свом искреном излагању објаснила да је на самом старту финалног такмичења, била гурнута у страну, тачније певала је у ревијалном делу док су трајале рекламе. 

На почетку је испричала како је дошло до тога да се пријави за тада популарно такмичење.

- Ми смо то гледали, причали смо да ли да се пријавим и татин колега је седао код нас, а на ТВ су били Грандови шампиони и ми смо умирали од смеха. Тата ми је тада рекао да се пријавим, видели смо да је за два дана аудиција у Шапцу, тај колега нас је возио и ја тако одем. Не сећам се шта сам певала, али знам да је Поповић био одушевљен и 15 дана после тога је била аудиција у Ваљеву и ја одем и тамо и мене Поповић пита да ли може та песма коју сам певала у Шапцу и тада сам знала да сам прошла - открила је она.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

Без обзира на то што је била фаворит публике, није прошла у финале. 

- Сећам се еуфорије око мене, нисам знала да се снађем. Моји су организовали аутобусе из Ваљева, плакате, штампали мајице на којима је писало - Нада Ваљево, јер није могло да стане Надежда. Било је лудило.

Надежда сматра да је тада узалуд певала јер их нико није видео: 

- Дарко Лазић је победио, тада сам први пут певала у Штарк Арени. У финалу је било нас нас 12, а у супер финалу је било нас седам. У супер финалу је био Дарко Лазић, Топалко, Слоба Васић, Капор, Јелена Капор, Биг Мама Цеца Танасић и Неша Војводић ја мислим. Ми који смо испали у финали, нас петоро смо певали у ревијалном делу када су рекламе и када нас нико не види.

(Нова)

БОНУС ВИДЕО: